Harp

Individuele les

Leer met je vingertoppen de mooiste klanken voort te brengen op de harp. 

 

Het oudste snaarinstrument ter wereld is ook meteen één van de meest romantische… 

 

De warme en sprankelende klanken van de harp zijn bekend uit de klassieke muziek, maar de harp klinkt ook geweldig binnen de jazz-, pop- en volksmuziek. Is het jouw grote droom om plaats te nemen achter dit machtige instrument en je het spelen eigen te maken? Neem dan harplessen bij SCHUNCK. 

 

Vingervlug de klanken van de harp spelen 

 

Tijdens de lessen leer je met je vingertoppen de mooiste klanken voort te brengen op de harp. Je rechterhand speelt de melodie en je linkerhand speelt de begeleiding: je gaat flink oefenen op je vingervlugheid! Bij de harp is het handig dat je instrument al klaar staat bij SCHUNCK. Er zijn verschillende harpen, waaronder een pedaalharp, beschikbaar voor je harples. 

Praktische info

Op jonge leeftijd beginnen met muziek?

Meestal kan dit, maar het verschilt per persoon. Soms is een cursist er nog net niet klaar voor. Afhankelijk van het instrument moet bijvoorbeeld je lichaam voldoende ontwikkeld zijn of heb je een iets grotere aandachtspanne nodig. Onze coaches bespreken de mogelijkheden graag tijdens een proefles, zodat ze een goede inschatting kunnen maken van jouw persoonlijke situatie.

 

Inschrijven
nieuwsbrief