Zang Pop/Rock

Individuele les

Niet alleen je stem, ook je inlevingsvermogen is belangrijk om goed te kunnen zingen. Ontwikkel je eigen stemgeluid. 

 

Werk aan je techniek én uitstraling. 

 

Droom je ervan om professioneel zanger(es) te worden? Zet de eerste stap en start met zangles pop & rock bij SCHUNCK Muziek en Dans. 

 

Zang pop & rock van SCHUNCK barst van de energie en bij jou komt die energie uit je keel. Zingen is je grote passie en je muzieksmaak is eigentijds. Dan zit je goed bij de pop & rock zanglessen. Aan de hand van je favoriete nummers leer jij je stem verbeteren en zingen als een echte ster! 

 

Tijdens de zangles pop & rock leer je jouw eigen stem echt goed kennen. Je gaat op zoek naar de randjes en onderzoekt op welke manieren jij je stem kunt gebruiken om de toon te zetten. Je leert een juiste ademhaling, je oefent op je zangtechniek en natuurlijk is er ook aandacht voor de muzikale aspecten van het zingen zoals toonhoogte en ritme. 

Praktische info

Op jonge leeftijd beginnen met muziek?

Meestal kan dit, maar het verschilt per persoon. Soms is een cursist er net nog niet klaar voor. Afhankelijk van het instrument moet bijvoorbeeld je lichaam voldoende ontwikkeld zijn of heb je een iets grotere aandachtspanne nodig. Onze coaches bespreken dit graag tijdens een proefles, zodat zij een goede inschatting kunnen maken van jouw persoonlijke situatie.

Inschrijven
nieuwsbrief