Ukelele

Individuele les

Met de kleine ukelele kun je eindeloos veel nummers en muziekstijlen spelen. 

 

Het kleine broertje van de gitaar heeft verrassend veel muzikale mogelijkheden 

 

De ukelele is een veelzijdig snaarinstrument dat de laatste jaren weer heel populair is geworden door artiesten als Vance Joy en Jake Shimabukuro. Vanwege de kleine maat is de ukelele gemakkelijk mee te nemen. Ook is ukelele leren bespelen eenvoudiger dan de gitaar omdat de ukelele minder snaren heeft. Slechts vier in plaats van de zes op een gitaar. Speel veel verschillende muziekstijlen zoals pop, folk en jazz. 

 

Niet alleen leuk om het kampvuur 

 

Tijdens de lessen leer je meer over het instrument. Natuurlijk leer je vooral akkoorden te spelen. Met een paar ukelele akkoorden kun je bijna eindeloos veel liedjes spelen. Een superleuk en niet al te moeilijk instrument om te leren bespelen dus! 

Praktische info

Op jonge leeftijd beginnen met muziek?

Meestal kan dit, maar het verschilt per persoon. Soms is een cursist er net nog niet klaar voor. Afhankelijk van het instrument moet bijvoorbeeld je lichaam voldoende ontwikkeld zijn of heb je een iets grotere aandachtspanne nodig. Onze coaches bespreken dit graag tijdens een proefles, zodat zij een goede inschatting kunnen maken van jouw persoonlijke situatie.

Inschrijven
nieuwsbrief