Tar en setar

Individuele les

Ontdek de bijzondere tar en setar, traditionele Iraanse snaarinstrumenten en speel verschillende muziekstijlen. 

 

Leer deze traditioneel Iraanse snaarinstrumenten spelen bij SCHUNCK Muziek en Dans 

 

Je hoort ze niet elke dag en misschien heb je ze zelfs nog nooit horen spelen. Tijd om daar verandering in te brengen, want deze gitaarachtige instrumenten hebben niet voor niets de tand des tijds doorstaan. Ontdek de tar en de setar! 

 

Een muzikale wereldreis met deze snaarinstrumenten uit het oude Perzië 

 

Er zijn niet veel mensen die deze twee snaarinstrumenten uit het oude Perzië kunnen bespelen, maar dat is precies wat je leert tijdens deze muzieklessen. Onze Iraanse docent heeft er bovendien voor gezorgd dat het repertoire niet alleen uit Iraanse volksmuziek bestaat, maar dat je er allerlei eigentijdse muziek op kunt spelen: een muzikale wereldreis! Je hoeft niet op zoek naar een eigen tar of setar, die stellen we bij SCHUNCK Muziek en Dans aan jou ter beschikking. 

Praktische info

Op jonge leeftijd beginnen met muziek?

Meestal kan dit, maar het verschilt per persoon. Soms is een cursist er net nog niet klaar voor. Afhankelijk van het instrument moet bijvoorbeeld je lichaam voldoende ontwikkeld zijn of heb je een iets grotere aandachtspanne nodig. Onze coaches bespreken graag de mogelijkheden tijdens een proefles, zodat zij een goede inschatting kunnen maken van jouw persoonlijke situatie.

Inschrijven
nieuwsbrief