over

Muziek was er altijd al, is overal en zit in iedereen. De één uit het door te zingen, de ander door te dansen, muziek te maken of te beluisteren. Muziek maken, zingen en dansen ontspant, stimuleert creativiteit en zijn manieren om gevoel te uiten. Ook helpt het om alle aspecten als persoon te ontwikkelen: brein, lichaam en motoriek.

Muziek en dans verbindt. Met onszelf, de ander en de wereld.

Al sinds 1910 is SCHUNCK Muziek & Dans (voorheen Muziekschool Heerlen) dé broedplaats voor inwoners van gemeente Heerlen voor muziek- en dansonderwijs. We staan dus al meer dan 100 jaar aan de wieg van Heerlens talent. Ons talent vloog uit naar diverse conservatoria en dansopleidingen en is werkzaam (geweest) bij nationale en internationale muziek-, dansgezelschappen, bands en musicals.

SCHUNCK Muziek & Dans staat voor kwaliteit; onze gepassioneerde docenten zijn allemaal gekwalificeerd om muziek-, zang- of dansles te geven. Ook ontvangen zij regelmatig bijscholing (op pedagogisch en vakinhoudelijk gebied) om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en zich nog verder te specialiseren in hun vak.
Doordat ze naast docent ook nog werkzaam zijn als uitvoerend muzikant of danser, weten ze precies hoe het werkveld eruitziet en beweegt. Niets is zo inspirerend als een docent die zelf op (grote) podia heeft gestaan of nog steeds regelmatig zelf muziek maakt of danst.

 

Vind jij ook jouw geluid of ritme bij SCHUNCK Muziek en Dans? 

Vind dan de les die bij jou past en vraag een gratis proefles aan. 

Inschrijven
nieuwsbrief