Nieuw cursusaanbod SCHUNCK Muziek & Dans

Trompetles Heerlen SCHUNCK  


SCHUNCK Muziek & Dans gelooft dat in iedereen een muzikant, zanger en/of danser zit. Wij helpen je om jouw talent te vinden en verder te ontwikkelen. 

Het nieuwe cursusaanbod van SCHUNCK Muziek & Dans staat online, vind nu het aanbod dat bij jou past.


Muziek en zang


Ben je op zoek naar trompetles, wil je leren harp spelen of je zangkwaliteiten verbeteren?
Dan kun je je nu inschrijven voor de muziek- en zanglessen bij onze coaches, die starten na de zomervakantie.

- Je kunt kiezen voor individuele lessen van 20 of 30 minuten
- In overleg met je coach worden de individuele sessies ingepland 
- Wil je (ook) graag samen zingen of muziek maken? Bekijk dan de mogelijkheden voor onze koren of ensembles. 

Musical en dans


Wil je liever musicallessen of danslessen volgen, van klassiek tot modern, ook dan kun je bij SCHUNCK Muziek & Dans terecht voor ons uitgebreide aanbod. 

- Al onze dans- en musical lessen worden gegeven in groepsverband
- Bekijk de danslessen 

 


Meld je aan of vraag een proefles aan

Of je nu altijd al droomde van beter kunnen zingen of dansen of het kunnen bespelen van een instrument, of dat je nu voor het eerst bedenkt dat je dat wel zou willen. Wij geloven dat in iedereen een zanger, danser of muzikant zit. 
Kijk rond in ons uitgebreide cursusaanbod en meld je aan voor een cursus of vraag een proefles aan. 

- Je kunt kiezen voor een knipkaart, waar telkens het aantal minuten les van je tegoed wordt afgeschreven. Of meld je aan voor doorlopende les van een jaar. 

- Tarieven: de inschrijfmodule geeft jouw cursusprijs aan zodra je jouw gegevens invult (prijs is namelijk afhankelijk van leeftijd en woonplaats).

Bekijk hier het jaarrooster SCHUNCK Muziek & Dans 2020-2021 

- Algemene voorwaarden

- Problemen met inschrijven? Meld je dan via muziekendans@schunck.nl 

 

 

 

Wat enkele van onze cursisten zeggen: 

Koen, 18 jaar - sinds 2011 elektrische gitaarles bij SCHUNCK Muziek & Dans 
"Als je iets met muziek wilt, ga dan zeker naar SCHUNCK. Buiten de leuke en inspirerende lessen is het namelijk heel gemakkelijk om andere muzikanten te leren kennen. De optredens die SCHUNCK organiseert voor zowel klein als groot publiek, hebben me de nodige ervaring gegeven en mijn passie voor het maken van muziek laten groeien. Komend schooljaar start ik aan het conservatorium Amsterdam op de pop-afdeling met elektrische gitaar. 
Mijn tip: Wil je écht iets met muziek? Ga er dan voor!" 

 

Hub, 66 jaar - volgt al zo'n 13 jaar lessen bij SCHUNCK Muziek & Dans zang en gitaar:  
"Ik kwam bij SCHUNCK met een ambitie: voor trio hobbymatig muziek maken met optredens en wekelijkse repetities. De docent had direct interesse in mijn muziekvoorkeur. Als ik met Pieter samenspeel, is dat gewoon geweldig, dan wordt het meteen muziek. Die man heeft zoveel in huis." 

 

Zangles Heerlen SCHUNCK

Valentina, 18 jaar - volgt al 12 jaar diverse lessen bij SCHUNCK Muziek & Dans, momenteel vooropleiding voor het conservatorium zang en piano: 
"De passie van de docenten van SCHUNCK Muziek & Dans is ontzettend inspirerend. Dankzij SCHUNCK en Talentontwikkeling Parkstad Popstad mocht ik tijdens Serious Request in Heerlen optreden voor een groot publiek, dat was een van de momenten waarop ik weer voelde dat dit is wat ik echt wil!" 


 

Xia, 17 jaar - begon toen ze nog geen 4 jaar was met dansles bij SCHUNCK Muziek & Dans en volgde o.a. klassiek ballet, moderne dans en musicallessen: 
"Dansen is absoluut mijn passie en mijn uitlaatklep. Wat we meekrijgen in de danslessen: dans is een kunstvorm; geen wedstrijd en geen competitie. We zijn allemaal dansers." 

Zangles Dansles Musicalles Heerlen SCHUNCK

 

Inschrijven
nieuwsbrief