AMeeZing SCHUNCK

Groepsles

AMeeZing SCHUNCK, koorzanger voor één dag

 

Hou jij van zingen? Wij ook! Vooral als we samen met anderen kunnen zingen. Kom dus naar AMeeZing SCHUNCK, een middag met zangworkshops voor ervaren én onervaren zangers en zangeressen. Drie professionele en enthousiaste workshopleiders staan garant voor een muzikale zondag.

 

Drie verschillende workshops

Je neemt deel aan twee workshops tijdens AMeeZing SCHUNCK:

 • Retro! – door: Ellen Bliek

  Een zaterdagavond in lang vervlogen tijden. Op je fiets of brommertje ben je samen met je vrienden onderweg om er stipt op tijd te zijn, want om 19u begint het feest. De DJ staat klaar om ieders verzoeknummers te draaien. Je drinkt een drankje, danst en zingt mee. Misschien speelt er later op de avond ook nog wel een live band. Maar niet te laat… om 23.30u moet je weer netjes terug thuis zijn!

  In deze workshop maken we een reisje in de tijd naar meerstemmig gezongen hits uit de jaren ’50 en ’60. 

 • Zing gospel! – door: Jo Annemans

  Of waan je je liever in een kerk van Harlem waar gospelkoren swingend “oh when the Saints go marchin’ in” en “this little light of mine” zingen? Misschien denk je spontaan aan de film van Sister Act? J

  Laat je meeslepen door deze religieuze muziek met happy sound en trek je gospeljurk of habijt alvast maar aan.. dit wordt een feestje!

 • Pentatonix wintersongs! – door: Ghislaine Mommer

  Ben jij ook fan van Pentatonix, een van de bekendste hedendaagse a capella zanggroepen? En krijg jij ook zo’n heerlijk winters gevoel bij de prachtige arrangementen van dit zangensemble? Doe dan mee en ervaar het zelf met deze workshop in Pentatonix-stijl met magische samenzang, heerlijke inzingers en bekende wintersongs.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail. Vervolgens vragen we u om uw voorkeur voor twee van de drie workshops aan ons door te geven.

 

Uiteraard zijn ook wij afhankelijk van de actuele regelgeving rondom het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus. Onze activiteiten en evenementen worden uitsluitend georganiseerd wanneer we deze in prettige en veilige omstandigheden kunnen aanbieden. We gaan er op dit moment vanuit dat AMeeZing SCHUNCK gewoon kan doorgaan. Wanneer dit t.z.t. niet blijkt te kunnen, stellen we u op de hoogte van eventuele aanpassingen in programmering of van een mogelijke andere datum.

Inschrijven
nieuwsbrief