Klarinet

Individuele les

De klarinet kan in bijna elk muziekgenre meespelen. Zowel solo als in een orkest of ensemble. 

 

Laat je niet van de wijs brengen door al die gaten en kleppen van de klarinet. Neem klarinetles bij SCHUNCK! 

 

De klarinet 

 

De klarinet is een indrukwekkend instrument met veel mogelijkheden: dat maakt het plezier van het spelen van de klarinet alleen maar groter. Door het bijzonder grote bereik kun je in bijna elk muziekgenre meespelen: klassiek, HaFa-repertoire, jazz, pop of Oost-Europese muziek. Met zijn heldere, warme klanken staat de klarinet ook solo zijn mannetje! 

 

Solo of in groepsverband 

 

Je kunt al op vrij jonge leeftijd beginnen met het leren spelen van de klarinet. Ook kun je aansluiten bij een band of groepsles. De klarinet neemt een belangrijke rol in bij de harmonie en de fanfare. Daarom is het mogelijk om bij SCHUNCK de HaFa-opleiding te volgen met de klarinet. Je krijgt les van onze gediplomeerde muziekdocenten die het landelijk erkende HaFa-leerplan volgen. Een persoonlijk traject maakt jou zo het beste lid van jouw vereniging. Een klassiek instrument vergt aandacht voor details. Onze ervaren docenten helpen daarbij. Zo krijg jij een HaFa-diploma in no-time. 

Praktische info

Op jonge leeftijd beginnen met muziek?

Meestal kan dit, maar het verschilt per persoon. Soms is een cursist er net nog niet klaar voor. Afhankelijk van het instrument moet bijvoorbeeld je lichaam voldoende ontwikkeld zijn of heb je een groeter aandachtspanne nodig. Onze coaches bespreken de mogelijkheden bgraag tijdens een proefles, zodat zij een goede inschatting kunnen maken van jouw persoonlijke situatie.

Inschrijven
nieuwsbrief