Dwarsfluit

Individuele les

Leer dwarsfluit spelen en ontdek hoe je zelf de betoverende klanken voortbrengt. 

 

Een betoverend instrument 

 

De dwarsfluit brengt betoverende klanken voort: helder, warm en soms zelfs twinkelend. Het is een genot de dwarsfluit te kunnen bespelen in je eentje, maar eigenlijk is dit het muziekinstrument bij uitstek om samen te spelen. Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan houding, toon, ritme en techniek. Jij wordt steeds meer vertrouwd met het instrument en kunt jezelf verder uitdagen. De dwarsfluit neemt bijvoorbeeld een speciale rol in bij de harmonie, maar ze komt ook prachtig tot haar recht in een klein of groot ensemble. 

 

De dwarsfluit speel je samen of alleen 

 

De dwarsfluit leent zich goed voor het spelen van verschillende muziekstijlen. Tijdens de muzieklessen ga je hiervan proeven: van klassiek tot pop. Bij SCHUNCK vind je ook veel medemuzikanten om mee samen te spelen, zowel dwarsfluiters als andere instrumentalisten. Vind jij de romantische klanken van de dwarsfluit ook zo betoverend? Neem dan muzieklessen bij SCHUNCK! 

Praktische info

Op jonge leeftijd beginnen met muziek?

Meestal kan dit, maar het verschilt per persoon. Soms is een cursist er nog net niet klaar voor. Afhankelijk van het instrument moet bijvoorbeeld je lichaam voldoende ontwikkeld zijn of heb je een iets grotere aandachtspanne nodig. Onze coaches bespreken de mogelijkheden graag tijdens een proefles, zodat zij een goede inschatting kunnen maken van jouw persoonlijke situatie.

Inschrijven
nieuwsbrief