Bariton

Individuele les

Wil jij bariton leren spelen? Dit grootkoperinstrument is onderdeel van het fundament van de harmonie en fanfare. 

 

Groot koper: de krachtpatsers van het orkest! 

 

Ben jij klaar voor groot koper? Het bespelen van deze blaasinstrumenten vergt naast veel oefening ook de nodige kracht! De grootkoperinstrumenten – bastuba, euphonium en bariton – zijn niet voor niets het fundament van de harmonie of fanfare. 

 

Bij SCHUNCK Muziek & Dans kun je muzieklessen volgen voor de bastuba, het euphonium of de bariton. Je mag ze alle drie proberen om te kijken welk van deze instrumenten het best bij je past. Misschien weet je al welke instrument je het liefst wilt spelen en kun je meteen beginnen! Het repertoire is klassiek en lichte muziek. 

 

Jouw HaFa-diploma in no-time 

 

Je krijgt les van onze gediplomeerde muziekdocenten die het landelijk erkende HaFa-leerplan volgen. Een persoonlijk traject maakt jou zo het beste lid van jouw vereniging. Een klassiek instrument vergt aandacht voor details. Onze ervaren docenten helpen daarbij. Zo krijg jij een HaFa-diploma in no-time. 

Praktische info

Op jonge leeftijd beginnen met Muziek?

Meestal kan dit, maar het verschilt per persoon. Soms is een cursist er nog net niet klaar voor. Afhankelijk van het instrument moet bijvoorbeeld je lichaam voldoende ontwikkeld zijn of heb je een iets grotere aandachtspanne nodig. Onze coaches bespreken de mogelijkheden graag tijdens een proefles, zodat zij een goede inschatting kunnen maken van jouw persoonlijke situatie.

Inschrijven
nieuwsbrief