Vooropleiding Muziek

Individuele les

Jongeren die uitvoerend musicus, muziektherapeut, docent muziek of muziektheaterperformer willen worden, kunnen bij SCHUNCK Vooropleiding Muziek terecht. 

 

Maak je ambities waar met de Vooropleiding Muziek 

 

Heb je ambities om door te stromen naar het conservatorium, de Rockacademie, mbo Muziek, Muziektherapie of een andere muziekgerelateerde mbo- of hbo-opleiding? Meld je dan zeker aan en ga samen met SCHUNCK-coaches en externe professionals aan de slag. 

 

Met de Vooropleiding Muziek krijg je alle elementen aangeleerd die je nodig hebt om goed voorbereid toelating te doen voor een muziekopleiding. De vooropleiding bestaat uit wekelijkse lesmomenten en maandelijkse activiteiten zoals workshops, repetities, optredens en bezoeken. Het programma start in september. Bekijk de actuele tarieven op schunck.nl. 

 

Toelating en Voorwaarden 

 

Om deel te nemen aan SCHUNCK Vooropleiding Muziek is een muzikale toelatingstest vereist. Tijdens deze test beoordelen we je technische mogelijkheden, muzikaliteit, presentatie, creativiteit en theoretische vaardigheden. We verwachten dat je drie stukken naar keuze presenteert die verschillend van sfeer en tempo zijn. Ook vindt er een intakegesprek plaats met de coördinator Talentontwikkeling. 

 

Deelnamevoorwaarden: 

  • Je neemt deel aan de vier optredens van de SCHUNCK Academy. 
  • Je neemt deel aan de georganiseerde workshops. 
  • Je neemt deel aan de theaterbezoeken en aan het conservatorium bezoek. 
  • Je bouwt een portfolio op in de SCHUNCK studio. 
  • Je hebt een aanwezigheid van minimaal 80% tijdens alle onderdelen van de SCHUNCK Academy. 

 

Praktische info

Voor vragen over de Vooropleiding Muziek kun je contact opnemen met Danee Klever, coördinator talentontwikkeling, via danee.klever@schunck.nl. Of klik hiervoor de informatiefolder. 

Inschrijven
nieuwsbrief