Cornet

Individuele les

Geen trompet, maar een cornet! Het kleine broertje van de trompet heeft nét iets mildere klanken. Nieuwsgierig? 

 

Het kleine, stoere broertje van de trompet 

 

Om cornet te kunnen spelen, zet je jouw mond, lippen en kaak flink aan het werk. Dat kun jij allemaal leren. Je krijgt les van onze gediplomeerde muziekdocenten die het landelijk erkende HaFa-leerplan volgen. Een persoonlijk traject maakt jou zo het beste lid van jouw vereniging. Een klassiek instrument vergt aandacht voor details. Onze ervaren docenten helpen daarbij. Zo krijg jij een HaFa-diploma in no-time. 

 

Brass en Jazz met de Cornet 

 

Meestal is een cornet wel te vinden bij jazzensembles, orkesten en brassbands. Ken jij de cornet al en wil je graag beter leren spelen? Of ben je nieuwsgierig naar dit bijzondere instrument? Onze docenten helpen jou om je steeds verder te ontwikkelen en dit instrument eigen te maken. 

Praktische info

Op jonge leeftijd beginnen met muziek?

Meestal kan dit, maar het verschilt per persoon. Soms is een cursist er nog net niet klaar voor. Afhankelijk van het instrument moet bijvoorbeeld je lichaam voldoende ontwikkeld zijn of heb je een iets grotere aandachtspanne nodig. Onze coaches bespreken de mogelijkheden graag tijdens een proefles, zodat ze een goede inschatting kunnen maken van jouw persoonlijke situatie.

Inschrijven
nieuwsbrief