Cello

Individuele les

De cello is bekend van klassieke muziek, maar past ook perfect bij popmuziek. Leer jij dit strijkinstrument bespelen? 

 

De cello: ideaal voor de sociale muzikant! 

 

De warme klanken van de cello vloeien perfect samen met die van andere instrumenten. Neem plaats voor het leren spelen van de cello. Neem je strijkstok in de hand, want de cello is een klassiek strijkinstrument. Naast het klassieke repertoire waar de cello vooral bekend om is, klinkt ze ook fantastisch in een popband. Van de klank van de cello wordt gezegd dat het soms iets wegheeft van de menselijke stem… 

 

begeleidend in een ensemble of als solocellist 

 

Tijdens de muzieklessen bij SCHUNCK Muziek en Dans leer je cello spelen met een repertoire dat jou aanspreekt. Je mag overal even aan proeven terwijl je je muzikale kennis en vaardigheden uitbreidt tijdens leerzame en leuke speeloefeningen. De cello wordt in verschillende maten gebouwd, dus je kunt al vanaf je zesde beginnen met spelen. 

Praktische info

Op jonge leeftijd beginnen met muziek?

Meestal kan dit, maar het verschilt per persoon. Soms is een cursist er nog net niet klaar voor. Afhankelijk van het instrument moet bijvoorbeeld je lichaam voldoende ontwikkeld zijn of heb je een iets grotere aandachtspanne nodig. Onze coaches bespreken de mogelijkheden graag tijdens een proefles, zodat zij een goede inschatting kunnen maken van jouw persoonlijke situatie.

Inschrijven
nieuwsbrief