Michelle Lynne

Michelle Lynne

Canadees pianiste Michelle Lynne heeft ontving talrijke prijzen en is gelauwerd als winnares van Prix d’Europe, de Helene Roberge Competition (ARAM), de Canadian Music Competition.

Michelle trad op door heel Canada en eveneens in Nederland, Zwitserland, Duitsland, Kroatië, Spanje, Italië en Frankrijk. Ze nam deel aan zomerprogramma’s in Italië, Banff, Spanje, Duitsland, en het Orford Arts Center, waar ze studeerde met befaamde professoren als Julian Martin (Julliard), Claudio Martinez Mehner (Bazel), Dominique Weber (Geneve), Klaus Hellwig (Berlijn), Ferenc Rados, Marian Hahn (Peabody) en André Laplante (Conservatorium van Montreal).

Ze speelt regelmatig als kamermuzikant. Als veelgevraagd samenwerkend pianiste en jurylid, werd ze uitgenodigd om samen met violiste Deanna Petre masterclasses te geven in Zwitserland.

Michelle ontving een Professional Studies Diploma en een mastertitel in Piano Performance van de Universiteit van Montreal, Ze is de artistiek directrice van Opus 16 Concerten, in Limburg, Nederland.

Inschrijven
nieuwsbrief