Docent

Philip Seerden

Sinds november 2019 geef ik blokfluitles bij SCHUNCK Muziek & Dans. Zelf volgde ik tussen mijn zevende en zestiende pianoles bij SCHUNCK dus ik ken de omgeving heel goed. 
 
Ik kom zelf uit een muzikale familie en ben opgegroeid met muziek om mij heen. Met blokfluitles begon ik toen ik zes jaar oud was en een jaar later startte ik met pianolessen. Voor mij was snel duidelijk dat ik hier mijn beroep van wilde maken. Daarom heb ik extra lessen in de talentenklas van SCHUNCK gevolgd en voltooide ik mijn bachelor opleiding aan het Conservatorium Maastricht.
Meteen na mijn studie kon ik bij muziekschool Kerkrade beginnen als pianodocent waar ik nu zo'n dertig leerlingen heb en sinds 2019 geef ik dus les bij SCHUNCK Muziek en Dans. Daarnaast dirigeer ik twee jeugdorkesten en volg ik vanaf september 2020 mijn tweede bachelor, HaFaBra-directie. 
 
Het allerbelangrijkste bij het lesgeven vind ik dat leerlingen plezier hebben in het maken van muziek, ik wil ze iets bijbrengen en stimuleren om zichzelf uit te dagen. Iedereen leert op zijn eigen manier en eigen snelheid en daar probeer ik te allen tijde zo goed mogelijk rekening mee te houden. 

Cursusoverzicht

Inschrijven
nieuwsbrief